PERSOONLIJKE LENING

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

+31 685 801 931 +37 060 085 378

contact@cretise.com

Vind de ideale financiering voor uw persoonlijke project

Soms heb je niet genoeg geld om je droomproject te financieren. Het organiseren van een bruiloft, een reis, het veranderen van uw auto of een verbouwing zijn dure levensprojecten waarvoor soms een Persoonlijke lening nodig is.

CRETISE biedt u een lening die er alles aan doet om uw projecten met een gerust hart te realiseren. Leen tot €1.000.000 over 12 tot 360 maanden, zonder aanvraagkosten.

Wanneer u uw formulier invult, hoeft u alleen maar uw "liquiditeitsbehoefte" te vermelden en het bedrag dat u nodig hebt om uw project te financieren. U alleen bepaalt uw behoefte aan geld, uiteraard staan onze adviseurs tot uw beschikking om u bij te staan en uw aanvraag zo goed mogelijk aan te passen.

Hoe vraag ik een Persoonlijke lening aan bij CRETISE?Hoe vraag ik een Persoonlijke lening aan bij CRETISE?

De gemakkelijkste en snelste manier om een Persoonlijke lening te doen is door een simulatie aan te vragen bij CRETISE.

De simulatieaanvraag is snel, gratis en zonder Verbintenis. In ongeveer 3 minuten is uw verzoek geregistreerd.

Het beste is dat uw simulatieverzoek binnen 24 uur wordt verwerkt en dat u in principe onmiddellijk antwoord krijgt als uw situatie gunstig is.

De voorwaarden voor het verkrijgen van een lening verschillen van bank tot bank:

Het doel van de bank is niet om u een lening te weigeren of om uw plannen tegen te spreken, maar het is haar plicht om ervoor te zorgen dat de lening regelmatig wordt terugbetaald en geen moeilijkheden veroorzaakt in het dagelijkse leven van u en uw gezin. De bank zal er echter voor zorgen dat u daadwerkelijk in staat bent om uw rente of maandelijkse betalingen te voldoen.

Het is echter mogelijk de volgende criteria te benadrukken:

TESTIMONIALEN

Ze praten over ons...

CRETISE heeft meer dan 750.000.000 euro aan projecten gefinancierd dankzij zijn kredietbeleid en zijn referentiepartners.