EIGENDOMSLENING

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

+31 685 801 931 +37 060 085 378

contact@cretise.com

Een goedgebouwde lening voor u!

Is het tijd om huiseigenaar te worden, een huurinvestering te doen, een tweede huis te kopen of woningverbeteringen te financieren?

U bent een particulier, een huishouden, een werknemer, een vrij beroep, een ambachtsman, een winkelier, een ondernemer van een KMO of SMI, en u ondervindt momenteel geen financiële moeilijkheden, maar u bent bang om uw vastgoedproject naar beneden bij te stellen of erger nog om het te moeten opgeven omdat u geen financiering vindt die aangepast is aan uw profiel?

CRETISE biedt u een serene Lening, goed gebouwd voor u en aangepast aan elk project.

Hoe solliciteren naar een Lening bij CRETISE?

De gemakkelijkste en snelste manier om een Lening te doen is door een simulatie aan te vragen bij CRETISE.

De simulatieaanvraag is snel, gratis en zonder Verbintenis. In ongeveer 3 minuten is uw verzoek geregistreerd.

Het beste is dat uw simulatieverzoek binnen 24 uur wordt verwerkt en dat u in principe onmiddellijk antwoord krijgt als uw situatie gunstig is.

De voorwaarden voor het verkrijgen van een lening verschillen van bank tot bank:

Het is niet de bedoeling van de bank om u uw lening te weigeren of uw plannen tegen te spreken, maar het is haar plicht om ervoor te zorgen dat de lening regelmatig wordt terugbetaald en geen moeilijkheden veroorzaakt in het dagelijkse leven van u en uw gezin. De bank zal er echter voor zorgen dat u daadwerkelijk in staat bent om uw rente of maandelijkse betalingen te voldoen.

Het is echter mogelijk de volgende criteria te benadrukken:

TESTIMONIALEN

Ze praten over ons...

CRETISE heeft meer dan 750.000.000 euro aan projecten gefinancierd dankzij zijn kredietbeleid en zijn referentiepartners.