Over ons

Over ons

CRETISE, de expert in financiële oplossingen

CRETISE, opgericht in 1996, is een onderneming die gespecialiseerd is in financiële oplossingen voor de herstructurering en reorganisatie van leningen. Leader in de sector van andere financiële diensten, met uitzondering van verzekeringen en pensioenfondsen op de Franse markt en in de EU-landen, dankt zijn reputatie aan zijn knowhow en zijn Verbintenis ten dienste van zijn klanten en partners.

Ons bedrijf

Een belangrijke speler in snelle en betrouwbare financiering en kredietherstructurering.

Onze missie

CRETISE zoekt financiële oplossingen aangepast aan alle profielen en behoeften in termen van financiering of financiële herstructurering.

25 jaar

ervaring

6,578,135

Verwerkte aanvragen

450

Adviseurs

18%

Van de markt

Wat is onze roeping?

De roeping van CRETISE is het zoeken naar financiële oplossingen aangepast aan alle profielen en behoeften op het gebied van kredietaanvragen.

Daartoe treedt CRETISE op als tussenpersoon bij banktransacties.

De tussenpersoon in het bankbedrijf is een neutrale professional, hij velt geen oordeel over de situatie van zijn cliënt. Hij is de best opgeleide adviseur om de gepersonaliseerde oplossing te vinden die het beste bij zijn klant past. Hij is een uniek aanspreekpunt dat zijn cliënt helpt in de verschillende fasen van zijn kredietaanvraag en alle vervelende stappen vermijdt, met name die van het contacteren van verschillende kredietinstellingen.

TESTIMONIALEN

Ze praten over ons...

CRETISE heeft de financiering van meer dan 750.000.000 euro aan projecten mogelijk gemaakt dankzij zijn leenbeleid en zijn referentiepartners.